Bericht versturen
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Sean
Fax.: 86-20-36737192
Contact opnemen
Post ons

Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd

2023-03-02
Latest company news about Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd

Nan-Tchang van vandaag is een overzees van installaties, een wereld van de lente, en het Nationale Expo-Paviljoen is overvol en druk. Markt de van dit jaar van Nan-Tchang bevat 7 trefpunten, 3000 internationale standaardcabines, met een tentoonstellingsgebied van meer dan 70, 000 vierkante meters. de tentoongestelde voorwerpen behandelen volledig tientallen duizenden tentoongestelde voorwerpen, zoals gesimuleerde bloemen, gesimuleerde installaties, huwelijkslevering, landschapsontwerp, huisdecoratie, mooie Chen-steunen, die machines en materiaal, en verwante toebehoren verwerken.
Welkom bezoekers van alle richtingen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  0
Deze Markt van Nan-Tchang omvat in binnen- en buitenland meer dan volledig duizend ondernemingen van de simulatieplantaardige productie van Tianjin, Guangdong, Hebei, Shandong, Zhejiang en andere plaatsen, evenals tientallen duizenden eerste-rij bekende kopers en agenten.
Deze Markt van Nan-Tchang integreert effectief de nationale middelen van uitstekende kwaliteit, reeksen - omhoog een professioneel en marktgericht handelsplatform voor de industrieuitwisseling en ordeverwerving, en leidt de nieuwe manier van de industrie.
Beeld.

In dit mooie ogenblik van de lente, zal de vlotte holding van de Handelsbeurs van Nan-Tchang nieuwe kansen voor de verdere ontwikkeling van de nationale kunsten en de nijverheid bieden, effectief dokkend de markt van de consument en de verkoopkanalen, en zal een efficiënt platform voor online en off-line, binnenlandse en internationale mededeling en samenwerking bouwen.
Als nationale industrievereniging, de Kunsten en de Ambachten drijft de Verenigingsschouders van China de sociale verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de industrie te leiden en te bevorderen, en effectief de vorming en de integratie van de de industrieketen van de simulatieinstallatie.
De tentoonstelling die in Nan-Tchang zal wordt gevestigd verder de stabiele en aanhoudende economische groei van Jiangxi-Provincie en zelfs het gehele gebied Oost- van China dienen, zal de cultuur en de groei van nieuwe economie en consumptie de groeipunten, bevorderen en zal blijven leiden en diepgaande dienstenindustrietransformatie en ononderbroken bevordering van consumptie.
De persoon verantwoordelijk voor deze tentoonstelling zei dat de grote holding van de Markt van Nan-Tchang volledig van het enorme achterland van de consument van Jiangxi-gebied profiteerde. beginnend van de tweede helft van 2022, heeft het professionele kopende team van de markt een totale reisroute van meer dan tientallen duizenden kilometers. door meer dan 40 grote en middelgrote steden in China, online en uitnodiging overzee werden de bevorderingsactiviteiten uitgevoerd terwijl het gaan naar het gehele land.
 
laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  1

 

En de opstellingsreclame bij belangrijk verkeer richt zoals het station van Nan-Tchang, luchthaven en metrohub, evenals nodigt bekende media uit om sterke publiciteitsactiviteiten uit te voeren.

In deze lentehoogtepunt van vitaliteit en hoop, zal de grote holding van de Handelsbeurs van Nan-Tchang sterk de bevordering en bevordering van de industrie van de simulatieinstallatie in 2023 bevorderen.

Het borduurwerk mooie Yu Zhang Chunhua, Hongcheng Nationale Expo samen, veel van de tentoongestelde voorwerpen in deze tentoonstelling is meer uniek in vorm en ontwerp, niet alleen het gebruik van heel wat nieuwe technologie en materialen, heeft zijn rijkdom en ontwerpbetekenis een doorbraak.
Vele exposanten drukten de hoop uit de nieuwe technologie en het beeld van de onderneming door meer en betere nieuwe producten verder om aan te tonen en gingen meer ontwerpconcepten vooruit.
laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  2

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  3

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  4

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe Haihong de populairste leverancier in de Tentoonstelling 2023 van Nan-Tchang werd  5


Het hoofd van de koper van Frankrijk zei dat hij een partij van de tentoonstelling bereikte en heel wat nieuwe vrienden maakte.
De succesvolle holding van de Handelsbeurs van Nan-Tchang zal beter een internationaal verwerving en uitwisselingsplatform bouwen en zal aan de gemeenschappelijke ontwikkeling van de gehele industrie ten goede komen.