Thuis

Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in 2004, is Haihong beroemde ondernemingen van landschapsarchitectuur, integreert het planning, ontwerp, R&D, productie, verkoop, bouw en de diensten. De Haihongondernemingen omvatten van het Districtshaihong van de V.N. van Guangzhou Baiy Kunstmatige de Installatiefabriek, van de Kunstenambachten van hanghaiyongzhou Haihong Co. Ltd, Kunstmatige de Installatiefabriek van Hunan Yongzhou Haihong. Currentlly, Haihong-Ondernemingen behandelt een gebied van meer dan 80, 000m“, werknemer meer dan 800, klanten gekomen uit meer dan 100 landen en gebieden. Met onze unieke en innovatieve artistieke stijl en exqusite verschil tussen de productieambacht, zijn wij pioniers van de industrie. Het is moeilijk te zeggen echte en onze kunstmatige producten. Het product van Haihong kan stilstand onder slecht weer en niet misvormen of zal langzaam verdwijnen, zodat wordt Haihong de leider van de industrie.
Momenteel, hebben wij het grootste marktaandeel in de industrie en meer dan 1000 hoge profielprojecten voltooid. De binnenlandse projecten omvatten het Paviljoen van Wereldexpo en het Paviljoen van China, de Aziatische Spelen van China Guangzhou, Fantawild-Avonturenpark, de Groep van Evergrande Real Estate, Shimao-Eigenschapsgroep, Sany-Zware industrie, Nieuw Gebiedsplein, de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun (de grootste luchthaven van Asias), de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong, Sheraton Hotel Group, Howard Johnson Hotel Group, het Fortuin Globaal Forum van 2013 (de grootste individuele bouw in de wereld), het Globale Centrum van Chengdu de de Studiostad van Macao, de Internationale Overeenkomst van Dianchi en het Tentoonstellingscentrum, het Kleurrijke Yunnan-Handelscentrum in Kunming, het Hete de Lentespark van Dalian Sweetland en Xi'an-de de Kubus overzee projecten van Waterrubiks omvatten het Vergaderingscentrum van de Afrikaanse Unie, de Wandelgalerij van Doubai (de grootste werelden winkelcomplex), neemt de Agorawandelgalerij van Shree Balaji (de grootste wandelgalerij van Indias), op kobe-Gebaseerde Suma Aqualife Park in Japan, grootste het waterpark van Vietnams, Korea Gyeongju Blauwe Waterpark, Museum van de 100ste Verjaardag van Pyongyang in Noord-Korea, strand in Australië enz. zijn toevlucht
Aangezien de prima kunstmatige landschapsondernemingen in China dat planning integreren, ontwerp, R&D, productie, bouw en de dienst, wij het principe van " contractaanhankelijkheid en kredietnaleving " evenals altijd " volgen klanten en kwaliteit kom eerst“. Wij zijn bereid om met cliënten bij geboorteland samen te werken en in het buitenland zich samen te ontwikkelen.
Wij heten ook warm klanten welkom om ons hun specificaties of steekproeven voor verwerking te verzenden of direct ons Bedrijf voor samenwerking te bezoeken.

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 0

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 1

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 3

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 4

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 5

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 6

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 7

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 8

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons proces

2004-bedrijfopstelling in qingdao.

het 2006-bedrijf aan Shanghai, anders genoemd wordt verwijderd " yongzhou haihong bedrijf van Shanghai“ sepcialized in kunstmatige palnt die.

2008-jaarlijks omzet meer dan 30 miljoenen.

2010-Haihong heeft de opstelling een hoofdkwartier in Guangzhou, zich om de leider van kunstmatige landschaps industriële, jaarlijkse omzet ontwikkeld te zijn meer dan 70 miljoenen.

2013-Haihong ging de fabriek van Hunan in verrichting, zijn de totale arbeiders & het personeel meer dan 600, jaarlijkse omzet meer dan 100 miljoenen.

2016-Haihong heeft het hoofdkwartier in Guangzhou; takken in Shanghai, Hunan, Hongkong & Korea. De verkoopnetwerken zijn dekking Japan, Singapore, Rusland, de V.S., Groot-Brittannië, Duitsland, het Frans en anderen. Haihong wordt de leider van het Kunstmatige Industriële Landschap.

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 1

 

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Bedrijfsprofiel 2

 

Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HAIHONG

Aantal werknemers : 501~1000

Jaarlijkse omzet : 1,000,000,000-2,000,000,000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Certificaten China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Certificaten China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Certificaten China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Certificaten