Thuis

Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory Fabrieksreis

Certificaat
China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory certificaten
China Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory certificaten
Klantenoverzichten
Wij selecteerden Haihong-bedrijf na het lange verkennen, betere kwaliteit van hun producten, grote aandacht aan details, en hoge klantenzorg. Zij verzekerden ons altijd een snelle steun aan al onze behoeften. Zij verzekerden ook de zeer professionele dienst 一 met betrekking tot technische vereisten om vergunningen en aan de onderhoudsdiensten aan een concurrerende prijs te krijgen.

—— Groene Geest

Goede productenkwaliteit, snelle levering, concurrerende prijs en sterke steun voor technisch en het onderhoud doet gered het project kostte en helpt ons veel hoge reputaties van onze klant winnen. Nu schrijven wij deze brief om onze dankbaarheid aan HAIHONG, dank voor al grote steun oprecht uit te drukken en samenwerking in het verleden de dagen.

—— Installatiehuis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Openluchtvertoning

   

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 0

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 1

  De Zaal van de Haihongtentoonstelling

   

   

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 2

   

  Het Bureau van het Haihongthema

   

   

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 3

   

  Productielijn

   

  Behandelend een gebied van 80,000m2 en meer dan 800 personeelsleden & arbeiders, hebben de Onderneming van China Haihong tot zijn eigen uitstekende kwaliteit geleid. De kwaliteit leidde tot van planning, ontwerp, R&D-productie, verkoop, bouw, en de dienst. Krachtens zijn uitstekende kwaliteit en reputatie, heeft ons bedrijf zijn marketing netwerken over landen en gebieden in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Amerika, Afrika, en Europa uitgebreid, waar het goed - ontvangen is en samenwerking op lange termijn en stabiele handhaaft.

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 4 

 • R & D

  Aangezien wij een uitstekend & enthousiast team van R&D hebben, kan het onze klanten op maat gemaakt product aanbieden, zodat wordt HAIHONH de voorloper in de industrie! U kunt de waarde van ons R&D-team in het kader van 5 typische internationale niveauprojecten kwantificeren.

   

  (1) het grootste enige bouwgebouw in de wereld - het „“ van het het Fortuin Globale Forum“ van 2013 „Globale Centrum van Chengdu, om worden geëerd aangezien „wij de wereld aan kunnen merken hier, ook de wereld hier op lettend“.

   

  (2) het grootste complex van bloeiend landschapshotel (Kleurrijke Yunnan: Stad van Bloemen) in Kunming.

  Kunming is de bloemstad van China, vaderland van installaties. Het is een uitdaging om aan de norm van de stad van kunstmatige installatie te voldoen, zijn de eeuwige kwaliteiten basisvereiste.

   

  (3) het nieuwe oriëntatiepunt van Macao met het langste Reuzenrad in Azië - „de Studiostad van Macao“. Nogmaals om onze perfect R&D-teamwerk, gekwalificeerde openlucht UV bestand & brand achtergebleven norm te bewijzen.

   

  (4) het vennootschap met de grootste bezitsontwikkelaar in China - „EVERGRANDE“, hebben wij meer dan 200 projecten voltooid.

   

  (5) wij hebben een groot stap voorwaarts in de internationale kunstmatige landschapsgeschiedenis, langs goed te keuren & met de hoogste ontwikkelaar van het themapark van de wereld samen te werken - de „Toevlucht van Shanghai Disney“ & het is ontwerpteam van Australië.

   

  Die vijf typische projecten zoals bovengenoemd om HAIHONG te tonen is opmerkelijk van de industrie.

   

  Beginnend met natuurlijke schoonheid, de 5,000m2-toonzaallevering een elegant en gemakkelijk artistiek concept met vervaardiging, de ontwikkeling, en het ontwerp van Haihong de eigen. Wij kunnen duizenden diverse landschappen met inbegrip van rockeries en cascades, dieren en planten, bloemkunsten, kunstmatige architectuur en beeldhouwwerken aanbieden.

   

  Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangzhou Baiyun District Haihong Arts & Crafts Factory

Contactpersoon: Ms. Venus

Tel.: +86 13512774552

Fax: 86-20-36737192

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)