Bericht versturen
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
Fabriekstocht
Thuis >

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory Fabriekstocht

Fabriekstocht
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Sean
Fax.: 86-20-36737192
Contact opnemen
Post ons
Production Line

Openluchtvertoning

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 0

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 1

De Zaal van de Haihongtentoonstelling

 

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 2

 

Het Bureau van het Haihongthema

 

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 3

 

Productielijn

 

Behandelend een gebied van 80,000m2 en meer dan 800 personeelsleden & arbeiders, hebben de Onderneming van China Haihong tot zijn eigen uitstekende kwaliteit geleid. De kwaliteit leidde tot van planning, ontwerp, R&D-productie, verkoop, bouw, en de dienst. Krachtens zijn uitstekende kwaliteit en reputatie, heeft ons bedrijf zijn marketing netwerken over landen en gebieden in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Amerika, Afrika, en Europa uitgebreid, waar het goed - ontvangen is en samenwerking op lange termijn en stabiele handhaaft.

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 4 

R&D

Aangezien wij een uitstekend & enthousiast team van R&D hebben, kan het onze klanten op maat gemaakt product aanbieden, zodat wordt HAIHONH de voorloper in de industrie! U kunt de waarde van ons R&D-team in het kader van 5 typische internationale niveauprojecten kwantificeren.

 

(1) het grootste enige bouwgebouw in de wereld - het „“ van het het Fortuin Globale Forum“ van 2013 „Globale Centrum van Chengdu, om worden geëerd aangezien „wij de wereld aan kunnen merken hier, ook de wereld hier op lettend“.

 

(2) het grootste complex van bloeiend landschapshotel (Kleurrijke Yunnan: Stad van Bloemen) in Kunming.

Kunming is de bloemstad van China, vaderland van installaties. Het is een uitdaging om aan de norm van de stad van kunstmatige installatie te voldoen, zijn de eeuwige kwaliteiten basisvereiste.

 

(3) het nieuwe oriëntatiepunt van Macao met het langste Reuzenrad in Azië - „de Studiostad van Macao“. Nogmaals om onze perfect R&D-teamwerk, gekwalificeerde openlucht UV bestand & brand achtergebleven norm te bewijzen.

 

(4) het vennootschap met de grootste bezitsontwikkelaar in China - „EVERGRANDE“, hebben wij meer dan 200 projecten voltooid.

 

(5) wij hebben een groot stap voorwaarts in de internationale kunstmatige landschapsgeschiedenis, langs goed te keuren & met de hoogste ontwikkelaar van het themapark van de wereld samen te werken - de „Toevlucht van Shanghai Disney“ & het is ontwerpteam van Australië.

 

Die vijf typische projecten zoals bovengenoemd om HAIHONG te tonen is opmerkelijk van de industrie.

 

Beginnend met natuurlijke schoonheid, de 5,000m2-toonzaallevering een elegant en gemakkelijk artistiek concept met vervaardiging, de ontwikkeling, en het ontwerp van Haihong de eigen. Wij kunnen duizenden diverse landschappen met inbegrip van rockeries en cascades, dieren en planten, bloemkunsten, kunstmatige architectuur en beeldhouwwerken aanbieden.

 

Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory fabriek productielijn 0