Bericht versturen
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Sean
Fax.: 86-20-36737192
Contact opnemen
Post ons

Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF

2023-03-31
Latest company news about Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF
In 2023, bevorderde de lange achterstand van de stijve huishoudenvraag verder meubilairconsumptie, en de industrie gaf een sterk geluid van terugwinning vrij.
Voor Maart, werden het prestigieuze materiaal van de het Meubilairproductie van China Guangzhou van 2023 Internationale en de ingrediëntententoonstelling gehouden bij het Kanton Eerlijke Pazhou van Guangzhou Pazhou.
laatste bedrijfsnieuws over Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF  0
Mensen van alle die gangen van het leven aan de tentoonstelling zijn bijeengekomen. De tentoonstelling verzamelde de aandacht van de globale meubilairindustrie en trok over de hele wereld elites van aan om aan onophoudelijk de bouw van de benchmark van de Aziatische meubilair verwerkende industrie deel te nemen.
laatste bedrijfsnieuws over Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF  1
 
Voorzie de toekomstige ontwikkelingstendens van de globale meubilairindustrie.
Grijp de nieuwe kans van de de industriegroei met beide handen aan
laatste bedrijfsnieuws over Haihong Kunstmatige Installaties @2023CIFF  2
 

HAIHONG plaatst - omhoog 18 afdelingen die met inbegrip van ontwerp, modellering, structuur, echte boom, enz. een strikt fabriekskader inpakken te maken om elke ordeprocedure volkomen te dienen.

Wordt de grondstof van Haihongproducten 80% ingevoerd uit internationale merken om hoogste kwaliteit te verzekeren.

Met het belangrijke niveau van het effect van de productsimulatie, strikt QC beheersysteem en de professionele dienst, is Haihong op brede schaal erkend en globaal vertrouwd op door de professionele klanten van landschapsprojecten, hebben wij met succes bijdragen tot 3000 projecten over de wereld, zoals Universele Toevlucht, Droomeiland Rusland, Overzeese Wereld Abu Dhabi, Disneyland, enz.

Co. van de het Handelscentrumgroep van China is Buitenlands, Ltd de organisator van de „de Invoer en de Uitvoersartikelenmarkt van China“ met een geschiedenis van meer dan 50 jaar, met een sterk van de verkoopnetwerk en koper uitnodigingskanalen; de „Internationale die het Meubilairmarkt van China Guangzhou“ door het centrum wordt gesponsord is een internationale professionele meubilairmarkt met een grote schaal en een invloed in Azië, en geniet van de reputatie van „Aziatisch Huishandelscentrum“.